Sluiten

Op dinsdag 17 mei vieren we – eindelijk – 20 jaar Trividend

Author: Bruno Iserbyt
aushim
14 mrt
Deel op:

In 2001 wilden een aantal sociale financiers private partners en de overheid samenbrengen in een investeringsfonds. Doel was risicokapitaal te verstrekken aan maatwerkbedrijven. Twintig jaar later hebben we een honderdtal ondernemingen gefinancierd. We bouwden de voorbije jaren een portefeuille van meer dan 3 miljoen euro op met meer dan 30 inspirerende sociale ondernemingen.

Op 17 mei vieren we onze twintigste verjaardag!

 

Vanaf 16u kan je op wandel in en rond het Circularium en krijg je een kijkje achter de schermen bij ResortecsSonian Wood Coop , Cargo Velo en Konligo. Op het binnenplein kun je een fiets van Cyclobility testen. Of je haalt inspiratie voor je pitch door te luisteren naar KoalectBeego en Etheclo.

Vanaf 17u30 schuift er heel wat mooi volk aan op de sofa. Een gesprek over sociale en circulaire economie met prof. Koen Schoors, Christel Witgeers van Emino, Chris Van de Voorde van Juunoo, Jan van den Nieuwenhuijzen van ’t Werk, Kathleen Helsen, gedeputeerde van de Provincie Antwerpen voor Inclusieve Economie Kathleen Helsen en Eva Verraes van Herw!n.

Tegen 19u voorzien we een netwerkmoment met walking dinner verzorgd door De Krone, Robinetto en Biobieren Warmenbol.

Waar?

Bij Circularium, Bergensesteenweg 95, Anderlecht.