Sluiten

Not my cup of tea

Author: Bruno Iserbyt
julian-hochgesang-pgVvMfsv8EM-unsplash
24 feb
Deel op:

Op dinsdag 29 maart organiseren Blenders, Trividend, Sociale InnovatieFabriek en de provincie Antwerpen voor de tweede keer een gratis webinar rond financiering voor sociale ondernemers. Een unieke gelegenheid om in contact te komen met solidaire financiers die jouw project een stevige duw in de rug kunnen geven. We beginnen er aan om 13uur en ronden af tegen 16uur.

Als sociaal ondernemer wil je maatschappelijke winst genereren. Maar een idee of bedrijf kan maar groeien met de nodige (financiële) steun. Als het zoeken van die steun niet meteen jouw ‘cup of tea’ is, biedt dit webinar alvast de eerste hulp. Heb jij investeringsplannen en zoek je nog start- of groeikapitaal? Dan is de tweede editie van deze ‘Not my cup of tea’ een absolute must.

Dit gratis webinar staat open voor alle sociale ondernemers: bedrijfsleiders die met hun bedrijfsactiviteit maatschappelijk het verschil willen maken, managers van sociale-economiebedrijven, leidinggevenden binnen een social-profitorganisatie, ondernemende mensen met een impactgericht innovatief bedrijfsidee, …

Wat kan je van deze namiddag verwachten? Een aantal financiers die zich richten op maatschappelijk waardevolle projecten stellen zich kort aan je voor. Het gaat telkens om specialisten, die zowel de financiële instrumenten als de wereld van sociaal en maatschappelijk ondernemen door en door kennen. Nadat ze zich hebben voorgesteld nemen de experts de tijd om in gesprek te gaan met geïnteresseerden. Is er  een match? Ziet één van de financiers brood (en maatschappelijke meerwaarde) in je idee? Dan heb je alvast een afspraak op zak om jouw plannen uitgebreid uit de doeken te doen.

Naast Trividend zal ook een aantal van onze netwerkpartners zichzelf voorstellen. Onder andere Hefboom, LITA.co, SoCrowd en Solifin je wegwijs maken in de wereld van sociale financiering. En uiteraard brengen we je in contact met andere relevante partijen, als we overtuigd zijn van de match. Want Trividend, dat is meer dan geld alleen.

Overtuigd? Schrijf je hier vandaag nog in! Het aantal plaatsen is beperkt.