Sluiten

Ik zoek financiering

Je zoekt meer dan geld? Bij Trividend spreken we je taal. Trividend financiert en ondersteunt impactgerichte ondernemers. Met geld, advies en de hulp van ons brede netwerk.

Je krijgt bij Trividend waar voor je geld. Naast financiering leveren we ook de nodige expertise. Dit kan door een afvaardiging in de Raad van Bestuur. En we kijken verder dan onze neus lang is. Onze bestuurder is dus niet altijd een medewerker van Trividend. Of zelfs een voornamelijk financieel profiel. We gaan op zoek naar de geschikte persoon. Iemand die je grootste nood kan invullen.

 

tvd-fin-img-02

Financiering

Trividend zorgt voor financiering op maat, afhankelijk van de fase waarin je onderneming zit. Ook de link met sociale economie beïnvloedt het bedrag en de structuur van de oplossing. Soms neemt Trividend ook een minderheidsparticipatie in het kapitaal van jouw onderneming.

Vraag financiering aan

“Het duurzame karakter van onze wandpanelen past binnen de visie van Trividend. Ondanks COVID zagen zij potentieel in ons product en kregen we een achtergestelde lening. Daarvoor moesten we nog heel wat analyses doen: een businessplan, financieel plan, cashflowplan, balansen … Maar al dat werk heeft geloond. Met de steun van Trividend kunnen we ons product breder in de markt zetten."

- Jan Pieters, oprichter Connection Walls

Kredietproces

Je bent maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen? En je bent op zoek naar financiering? Aarzel niet en contacteer ons! Als je voldoet aan onze inhoudelijke criteria, gaan we dieper in op je vraag. Eén van onze ervaren specialisten maakt een analysedossier op voor ons investeringscomité. Op dat comité kom je je vraag verder toelichten. De volgende dag krijg je van ons bericht of je krediet is goedgekeurd en wat de voorwaarden zijn.

tvd-process-grd-item-img-01

Aanvraag

tvd-process-grd-item-img-02

Kennismakingsgesprek

tvd-process-grd-item-img-03

Analyse

tvd-process-grd-item-img-04

Investeringscomité

tvd-process-grd-item-img-05

Contractering