Sluiten

Ons netwerk

Vind je bij Trividend niet de juiste financiering? Dan kun je misschien bij collega sociale financiers terecht.

Als je samenwerkt met een maatwerkbedrijf, kunnen we samen met het Sociaal Investeringsfonds van de Vlaamse Overheid je kredietbehoefte dekken. Zo kunnen we grotere bedragen vrijmaken. Soms doen we ook beroep op de waarborgregeling van PMV. Ook met FINMIX van VLAIO gaan we op zoek naar financiële partners voor jouw project.

Trividend is lid van EVPA, voluit The European Venture Philantropy Association. De EVPA versterkt de banden tussen organisaties  actief in venture-filantropie en sociale investeringen. Dankzij de EVPA kunnen onze klanten beroep doen op het pro bono juridisch advies van het advocatenkantoor Dentons.

Solifin geeft een overzicht van de financiers en van hun financiële instrumenten via een slimme zoekmotor. Solifin is opgericht door diverse spelers in impactfinanciering: Citizenfund, Scale Up fund, Si2 fund, Credal, Lita.co, Triodos en Village Finance. Ook Trividend is lid van Solifin.

Als sociale ondernemer ga je best ook eens kijken op de website van Case. CASE is een aankoopassistent voor sociale economie & social profit in Vlaanderen en Brussel. CASE wil haar leden helpen om kosten te besparen door groepsaankopen, zodat ze meer middelen overhouden om te investeren hun maatschappelijk en sociaal doe.

Ben je nog niet zo ver? Zet je je eerste stappen als ondernemer, maar ben je niet zeker of je de juiste dingen doet? Zou je wel eens willen horen van experts of je project een kans maakt? Schrijf je dan in op één van de sessies van de Adviesraad Sociaal Ondernemen. Zij geven je de juiste tips, helpen je bij het scherpstellen van je business plan. En ze hebben een uitgebreid adressenboekje met mensen die je verder op weg kunnen helpen.

Trividend Provincie Antwerpen

hoe-word-je-imker-5-tips-van-nectarist

Trividend Provincie Antwerpen biedt achtergestelde leningen aan voor investeringen en overbruggingsnoden. zo kunnen organisaties die hun schouders onder een inclusieve economie zetten, ook hun aangetaste reserves (door de coronacrisis) terug opbouwen.

Onderneem je in de provincie Antwerpen? Zorg je voor doorstroom van kansengroepen op de arbeidsmarkt? Ontwikkel je nieuwe ecologisch duurzame activiteiten? Bevorder je de samenwerking tussen de sociale en de reguliere economie? Dan kom je in aanmerking voor een renteloze lening tussen €10.000 en €50.000.

Neem contact op met Trividend Provincie Antwerpen via [email protected] of telefonisch via 03 240 56 52.