Sluiten

Ons netwerk

Vind je bij Trividend niet de juiste financiering? Dan kun je misschien bij collega sociale financiers terecht.

Als je samenwerkt met een maatwerkbedrijf, kunnen we samen met het Sociaal Investeringsfonds van de Vlaamse Overheid je kredietbehoefte dekken. Zo kunnen we grotere bedragen vrijmaken. Soms doen we ook beroep op de waarborgregeling van PMV. Ook met FINMIX van VLAIO gaan we op zoek naar financiële partners voor jouw project.

Trividend is lid van EVPA, voluit The European Venture Philantropy Association. De EVPA versterkt de banden tussen organisaties  actief in venture-filantropie en sociale investeringen. Dankzij de EVPA kunnen onze klanten beroep doen op het pro bono juridisch advies van het advocatenkantoor Dentons.

Solifin geeft een overzicht van de financiers en van hun financiële instrumenten via een slimme zoekmotor. Solifin is opgericht door diverse spelers in impactfinanciering: Citizenfund, Scale Up fund, Si2 fund, Credal, Lita.co, Triodos en Village Finance. Ook Trividend is lid van Solifin.

Als sociale ondernemer ga je best ook eens kijken op de website van Case. CASE is een aankoopassistent voor sociale economie & social profit in Vlaanderen en Brussel. CASE wil haar leden helpen om kosten te besparen door groepsaankopen, zodat ze meer middelen overhouden om te investeren hun maatschappelijk en sociaal doe.

Ben je nog niet zo ver? Zet je je eerste stappen als ondernemer, maar ben je niet zeker of je de juiste dingen doet? Zou je wel eens willen horen van experts of je project een kans maakt? Lees dan hieronder meer over de Adviesraad Impact Ondernemen.

Trividend Provincie Antwerpen

hoe-word-je-imker-5-tips-van-nectarist

Trividend Provincie Antwerpen, een samenwerking tussen de Provincie Antwerpen en Trividend,  biedt achtergestelde leningen aan voor investeringen in de sociale én circulaire economie.

Onderneem je in de provincie Antwerpen? Zorg je voor doorstroom van kansengroepen op de arbeidsmarkt? Bevorder je de samenwerking tussen de sociale en de reguliere economie? Ontwikkel je nieuwe ecologisch duurzame activiteiten? Dan kom je in aanmerking voor een renteloze lening tussen €10.000 en €50.000.

Meer info vind je op de webpagina van Trividend Provincie Antwerpen.

Neem contact op via [email protected] of telefonisch op 03 240 56 52.

 

 

 

Adviesraad Impact Ondernemen

Pitch jouw impact plan voor de Adviesraad Impact Ondernemen!

Heb je een fantastisch plan om een maatschappelijk probleem aan te pakken, om impact te creëren? Heb je al een goed beeld over wat en hoe, maar wil graag je verdere stappen aftoetsen, een beeld krijgen over mogelijke financiering, mogelijke partners, mogelijke ondersteuning, etc ??

Trek dan je stoute schoenen aan en kom pitchen voor de Adviesraad Impact Ondernemen (voorheen Adviesraad Sociaal Ondernemen)!

Meer info over de Adviesraad Impact Ondernemen?

meer info