Sluiten

De samenleving verbinden

beego
De samenleving verbinden

Trividend investeert in sociale innovatie. Ondernemingen die mensen dichter bij elkaar brengen. Ze versterken het sociale weefsel, soms met kleine interventies, soms met radicale vernieuwingen.

Sociale ondernemers werken aan een ecologisch volhoudbare samenleving. Trividend investeert in ondernemingen die de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties helpen realiseren. Wil jij waardengericht ondernemen? Is korte-termijnwinst geen doel op zich? Stuur een mail naar Jesse en hoor hoe Trividend jou kan helpen.

Koalect helpt organisaties bij het opzetten van hun eigen crowdfunding-, crowdsourcing- en fondsenwervingsplatform door een SAAS-oplossing te bieden die hen de autonomie geeft die ze nodig hebben om een ​​platform te beheren en campagnes te lanceren.

sdg11

Doelstelling 11:

Duurzame steden en gemeenschappen

SDG7

Doelstelling 7:

Betaalbare en duurzame energie

SDG16

Doelstelling 16:

Vrede, justitie en sterk publieke diensten

"Trividend legt niet zomaar wat geld op tafel. Jullie willen betrokkenheid bouwen, zonder de schoonmoeder te willen zijn die bij alles over de schouder meekijkt."

Jos Miermans, oprichter Etheclo

sdg11

Doelstelling 11:

Duurzame steden en gemeenschappen

SDG9

Doelstelling 9:

Industrie, innovatie en infrastructuur

Etheclo

“Voor financiering zochten we sociale investeringsfondsen waar de focus ligt op impact. We zijn dan ook blij dat we met Trividend sociale financiers hebben gevonden die onze taal spreken. Hun vertrouwen sterkt ons in onze keuze. We weten dat we de ruimte krijgen om op onze missie te blijven focussen: iedereen mee in de digitale wereld.”

Frederick Scraeyen, oprichter Beego

SDG4

Doelstelling 4:

Kwaliteitsonderwijs

Beego

"Impactgedreven kapitaal zonder waarborgen. De realiteit is dat er op dit moment geen alternatief is voor Trividend. Het helpt ons om te zeggen: we zijn een impactonderneming en dat zie je ook in onze financiering."

Fried Roggen, CFO en co-founder

sdg6

Doelstelling 6:

Schoon water en sanitair

Robinetto

Collectief Goed is een erkende coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk, die mensen en middelen bijeenbrengt om goed wonen voor iedereen haalbaar te maken. Collectief Goed verwerft, renoveert en verhuurt leegstaande huizen, ten behoeve van grote gezinnen met een klein budget.

sdg11

Doelstelling 11:

Duurzame steden en gemeenschappen

Financiering

Trividend zorgt voor financiering op maat, afhankelijk van de fase waarin je onderneming zit. Ook de link met sociale economie beïnvloedt het bedrag en de structuur van de oplossing. Soms neemt Trividend ook een minderheidsparticipatie in het kapitaal van jouw onderneming. Vraag hier je financiering aan.

Financiering