Sluiten

Vraag nu een gratis financiële quick scan

Author: Trividend
c1ebc6eb950c973f85450915374b3226-facadegrey
29 mei
Deel op:
Detecteren en isoleren. Dat is de tactiek om het covid-virus verder terug te dringen. Ook voor de financiële toestand van je onderneming is dit de gepaste aanpak in post-covid tijden. Daarom bieden Trividend en Hefboom , met de steun van het Europees programma voor werkgelegenheid en sociale innovatie (EaSI) en het Vlaamse beleid voor werk en sociale economie, een gratis financiële quick scan aan. Trividend doet dit voor organisaties en ondernemingen binnen de sociale economie.

Na een gesprek en analyse van het door jou geleverde cijfermateriaal, bezorgen we je een eenvoudig rapport op basis van de huidige financiële structuur. We bekijken de uitdagingen van je organisatie en stellen een aantal opties voor om je financiële situatie te verbeteren. We bekijken ook welk type financiering het best past. Trividend heeft bijna twintig jaar ervaring met impact financiering in de sociale economie. Je kan dus rekenen op een doorlichting met kennis van zaken. De financiële quick scan is daarenboven geheel vrijblijvend. Zorg jij rechtstreeks of onrechtstreeks voor sociale tewerkstelling? Dan heb je geen enkele reden om de gratis financiële quick scan van je bedrijf uit te stellen.

Geld maakt niet gelukkig…

…althans dat zegt het spreekwoord. Trividend en Hefboom bewijzen sinds jaar en dag het tegendeel. Zo heeft Trividend sinds zijn ontstaan zo’n 7 miljoen euro geïnvesteerd in meer dan 80 organisaties die nauw verbonden zijn met de sociale economie. Hefboom financiert al ruim 30 jaar organisaties die een positieve maatschappelijke impact realiseren. Daarnaast beschikt Hefboom over een goed uitgebouwde adviesafdeling die organisaties ondersteunt en adviseert op het vlak van financieel management, goed bestuur, werkorganisatie, impactmeeting, kwaliteitsmanagement,…

Interesse in de gratis financiële quick scan?

Neem dan snel contact op, het aanbod is beperkt. Contacteer Pieter-Jan Van de Velde via [email protected] of telefonisch via 0485/21 01 55.