Contactinformatie

Trividend cv

Cellebroersstraat 16B
1000 Brussel

02 486 64 89
[email protected]
BTW: 0476 371 651

Het Trividend team

Pieter-Jan is sinds 2014 directeur van Trividend.

Naast het nabij opvolgen van heel wat dossiers, neemt hij ook de taak van bestuurder op bij onder andere SOiF De Punt, Café De Fiennes, Clean Energy Invest, Fairfin en Lekker GEC. Pieter-Jan is ook actief betrokken bij Roof Food, Koalect, Oxfam Fairtrade en heel wat andere sociale ondernemingen.

Wil je weten of je project binnen de criteria van Trividend past? Bel Pieter-Jan.

Jesse is de jongste telg van het Trividend team. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring met bedrijfsfinanciering opgedaan bij BNP Paribas Fortis. Ook bij Trividend houdt Jesse zich voornamelijk bezig met het structureren van nieuwe dossiers. Jesse is bestuurder bij Konligo. Je hebt een project dat Trividend op het lijf is geschreven? Bel Jesse, hij kijkt of het financieel klaar is om naar ons investeringscomité te brengen.

“If you can’t fly, then run. If you can’t run, then walk. If you can’t walk, then crawl. But whatever you do, you have to keep moving forward” ~ Martin Luther King.

Bruno heeft bijna twintig jaar ervaring in de financiële sector, waarvan zowat de helft bij Triodos Bank. Hij ging eind 2018 aan de slag bij Trividend als investeringsmanager. Vandaag concentreert Bruno zich, als gediplomeerd journalist, voornamelijk op de communicatie van Trividend. Bruno is bestuurder bij Cyclobility en SoCrowd. Je wilt een artikel over Trividend publiceren? Of je wilt als klant ondersteuning bij jouw communicatie? Contacteer Bruno.

"A mind is like a parachute. It doesn't work if it's not open.” ~ Frank Zappa.

Pieter Stevens - pieter(at)trividend.be - 02 486 64 92

Pieter werkt sinds 1 oktober 2020 bij Trividend. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de non en social profit sector binnen de domeinen Financiën en ICT. Pieter staat in voor de interne organisatie van Trividend en zal ook de rol van investeringsmanager op zich nemen, specifiek voor maatwerkbedrijven.

“The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.” (Steve Jobs)

Contactformulier

Alle velden zijn verplicht