Sluiten

Ontplooien van talenten

TWERK vzw Bart Michiels
Ontplooien van talenten

Trividend ondersteunt ondernemers die inzetten op het ontplooien van talent. Ondernemingen die een goede omkadering, verregaande ondersteuning en gerichte opleiding bieden zodat niemand achterop geraakt.

Maatwerkbedrijven

Maatwerkbedrijven zetten mensen aan het werk met een grote afstand tot arbeidsmarkt. Neem contact op met Pieter-Jan en vraag net als ‘t Werk je financiering aan.

Ondernemingen met SINE erkenning

De SINE – maatregel ondersteunt de herinschakeling van zeer moeilijk te plaatsen werklozen. Zijn in jouw organisatie SINE-werknemers aan de slag? Zoek je extra financiële slagkracht? Neem snel contact op met Pieter-Jan.

Lokale Diensteneconomie

Doelgroepwerknemers krijgen binnen de lokale diensteneconomie specifieke opleiding, begeleiding en ondersteuning.  Jesse overloopt graag met jou hoe Trividend jouw organisatie van financiële ademruimte kan voorzien.

Activiteitencoöperaties

Starterslabo De Punt biedt begeleiding en coaching aan werkzoekenden die hun eigen zaak willen starten. Financiële ondersteuning nodig om je eigen initiatief op te zetten? Neem snel contact op met Jesse.

‘T WERK werkt als klein maatwerkbedrijf met 20 normaal begaafde personen, maar met een autismespectrumstoornis. De sterkte van ’T WERK is hun holistische aanpak om autisme in zijn totaliteit aan te pakken onder de vorm van een aangepast, geïndividualiseerd en volledig zorgaanbod.

sdg12

Doelstelling 12:

Verantwoorde consumptie en productie

SDG8

Doelstelling 8:

Waardig werk en economische groei

't Werk

“Naast de financiële inbreng, zetelt Trividend ook in onze raad van bestuur. Ze zorgen er mee voor dat Cyclobility een financieel doordachte strategie voert. Via hun netwerk kwam ik in contact met Change, het nieuwe impactfonds van Credal waarin Triodos Bank eveneens participeert. Het is een absolute meerwaarde om aandeelhouders te hebben die verder kijken dan korte termijn winsten.” - Andries Aumann, oprichter Cyclobility

SDG3

Doelstelling 3:

Goede gezondheid en welzijn

SDG8

Doelstelling 8:

Waardig werk en economische groei

Cyclobility

De Vlaspit is een sociaal tewerkstellingsproject. Ze geven werk en opleiding aan 98 mensen met minder kansen op de arbeidsmarkt. De Vlaspit staat voor kwaliteitsvolle producten en diensten vanuit een maatschappelijke meerwaarde.

SDG8

Doelstelling 8:

Waardig werk en economische groei

De Vlaspit

Natuurwerk zorgt al sinds 1997 voor de natuur en biedt tegelijkertijd kansen aan een 100-tal mensen die moeilijk een job vinden in het gewone arbeidscircuit. Natuurwerk werkt hiervoor samen met de VDAB, die natuurarbeiders selecteertmet een LDE statuut. Overheden, bedrijven en particulieren kunnen bij Natuurwerk terecht voor allerlei groenaannemingen.

SDG8

Doelstelling 8:

Waardig werk en economische groei

Natuurwerk

Mensen met autisme kunnen bij jobervaringscentrum De Krone een werkervaring opdoen in een gewone werkomgeving met ondersteuning van deskundige begeleiders. Je vindt De Krone in het spoorwegfort van Duffel.

SDG8

Doelstelling 8:

Waardig werk en economische groei

JEC De Krone

De Wolkammerij is een door de Vlaamse overheid erkend startcentrum voor de sociale economie. De Wolkammerij legt zich toe op de ondersteuning van ondernemers in de bouwsector. En die sector mag je gerust breed interpreteren: van aannemer tot schrijnwerker, van schilder tot tuinbouwer of van architect tot landmeter.

SDG8

Doelstelling 8:

Waardig werk en economische groei

De Wolkammerij

Financiering

Trividend zorgt voor financiering op maat, afhankelijk van de fase waarin je onderneming zit. Ook de link met sociale economie beïnvloedt het bedrag en de structuur van de oplossing. Soms neemt Trividend ook een minderheidsparticipatie in het kapitaal van jouw onderneming. Vraag hier je financiering aan.

Financiering