Sluiten

Circulaire oplossingen

yumabril
Circulaire oplossingen

Trividend helpt circulaire pioniers groeien. We stuwen al wie die uitdagingen van onze maatschappij helpt oplossen. Zij die de kringlopen sluiten, duurzame alternatieven aanbieden en anders omgaan met de beperkte grondstoffen van onze planeet. De echte doeners van de Circulaire Economie.

01. Ontplooien van talenten

Trividend ondersteunt ondernemers die inzetten op het ontplooien van talent. Ondernemingen die een goede omkadering, verregaande ondersteuning en gerichte opleiding bieden zodat niemand achterop geraakt.

02. De samenleving verbinden

Trividend investeert in Sociale innovatie. Ondernemingen die mensen dichter bij elkaar brengen. Ze versterken het sociale weefsel, soms met kleine interventies, soms met radicaal vernieuwingen.

03. Provincie Antwerpen

Onderneem je in de provincie Antwerpen? Zorg je voor doorstroom van kansengroepen op de arbeidsmarkt, ontwikkel je nieuwe ecologisch duurzame activiteiten of bevorder je de samenwerking tussen de sociale en de reguliere economie? Dan kom je in aanmerking voor een renteloze lening tussen €10.000 en €50.000.

Financiering

Trividend zorgt voor financiering op maat, afhankelijk van de fase waarin je onderneming zit. Ook de link met sociale economie beïnvloedt het bedrag en de structuur van de oplossing. Soms neemt Trividend ook een minderheidsparticipatie in het kapitaal van jouw onderneming. Vraag hier je financiering aan.

Financiering