Sluiten

Provincie Antwerpen

hoe-word-je-imker-5-tips-van-nectarist
Provincie Antwerpen

Trividend Provincie Antwerpen biedt achtergestelde leningen aan voor investeringen en overbruggingsnoden. zo kunnen organisaties die hun schouders onder een inclusieve economie zetten, ook hun aangetaste reserves (door de coronacrisis) terug opbouwen.

 

Onderneem je in de provincie Antwerpen? Zorg je voor doorstroom van kansengroepen op de arbeidsmarkt? Ontwikkel je nieuwe ecologisch duurzame activiteiten? Bevorder je de samenwerking tussen de sociale en de reguliere economie? Dan kom je in aanmerking voor een renteloze lening tussen €10.000 en €50.000.

Neem contact op met Trividend Provincie Antwerpen via [email protected] of telefonisch via 03 240 56 52.

Kemp vzw produceert en verkoopt samen met maatwerkbedrijf Lidwina hoogwaardige hoofdkussens gevuld met 100 % natuurlijke wol van onze eigen Kempische Heideschapen.

Molwol

sdg12

Doelstelling 12:

Verantwoorde consumptie en productie

Doel15

Doelstelling 15:

Leven op het land

sdg13

Doelstelling 13:

Klimaatactie

Nectarist is ontstaan uit de Mechelse stadsimkerij Pro-Polis. Je kan bij Nectarist terecht voor de aankoop van imkermaterialen en bijenproducten. Niet enkel in de online shop, maar ook in de winkel in Mechelen. Op de Nectarist-blog vind je imkernieuwtjes en -tips.

Doel15

Doelstelling 15:

Leven op het land

sdg12

Doelstelling 12:

Verantwoorde consumptie en productie

Nectarist

Negen smaakvolle biologische bieren. Liza, een tripel. Spelttripel Trinkel en de stout Zwarte Madam. De Single en het fruitbier Bessy. Kapke, een witbier van spelt, en het alcoholarme Panem, op basis van speltbrood. Seizoenbier Bierbok en de saison 3. De negen bieren zijn gecertificeerde bioproducten: ze worden gebrouwen met granen en hop die biologisch worden geteeld, dus zonder pesticiden of kunstmeststof.

Warmenbol

sdg12

Doelstelling 12:

Verantwoorde consumptie en productie

Bij jobervaringscentrum De Krone kunnen mensen met autisme een werkervaring opdoen in een gewone werkomgeving. Ze worden ondersteund door deskundige begeleiders. Je vindt De Krone in het spoorwegfort van Duffel.

SDG8

Doelstelling 8:

Waardig werk en economische groei

De Krone

Wasted ontstond vanuit een doorgedreven kennis van de modewereld en de wil om duurzaam te handelen. Ze vertrekken van een ‘catch of the day’ en ontwerpen passende ontwerpen, los van seizoenen of regels. Met Wasted worden enkel slapende stoffen wakkergemaakt – bestaande stofresten dus – die in hunatelier in België omgetoverd worden tot wondermooie kledingstukken.

sdg12

Doelstelling 12:

Verantwoorde consumptie en productie

Wasted Atelier

Financiering

Trividend zorgt voor financiering op maat, afhankelijk van de fase waarin je onderneming zit. Ook de link met sociale economie beïnvloedt het bedrag en de structuur van de oplossing. Soms neemt Trividend ook een minderheidsparticipatie in het kapitaal van jouw onderneming. Vraag hier je financiering aan.

Financiering