Sluiten

Trividend invites: Summer edition

Author: Bruno Iserbyt
save
23 jun
Deel op:

Trividend bestaat 20 jaar. We vieren dit met een fysiek event op woensdag 8 december. Daarover vertellen we jullie de volgende weken meer.

Ondertussen laten we maandelijks één van onze stakeholders aan het woord, die samen met een expert een aspect van (sociaal) ondernemen toelicht. De zomermaanden reserveren we voor de eventsector. Op 6 juli laten we Aushim Koumar van Konligo aan het woord. Konligo werd eind 2018 opgericht. Ze willen tijdelijke constructies naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd de evenementen industrie richting een duurzame toekomst te sturen. Tot begin 2020 de eventsector op slot ging. Ondernemen in tijden van covid. Wie er bij wil zijn kan zich hier inschrijven.

Ook voor Robinetto vormt de Coronacrisis een serieuze uitdaging. Voor een startend bedrijf, met vooral klanten binnen de horeca-en eventsector, betekende de lockdown ook echt een stopzetting van alle verkoopactiviteit. En dus van alle inkomsten.

Hoe gaat Robinetto daarmee om? Alleszins niét door bij de pakken te blijven zitten. Eén van onze oprichters, Jeroen Vereecke, besloot om het verhaal van Robinetto in de Coronacrisis neer te schrijven, en zo voor iedereen die dat wil een blik achter de schermen te geven. Schrijf je hier in voor de online sessie op 17 augustus.